SURIEATS2

Recentebeoordeling


4 sterren uit 295 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SuriEats2. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 21:16 Friet was nog rauw en koud. Kip was niet goed.
30 sep 2022 om 16:44 bezorging duurde erg lang, was ook erg druk. hierdoor wel het eten iets minder. sommige broodjes hard en niet lekker meer
29 sep 2022 om 8:49 The food was delicious and the person who delivered is very nice. I will definitely order again anytime I am in Willemstad..
26 sep 2022 om 22:57 Heerlijk eten en eerlijk over de bezorgtijd
26 sep 2022 om 22:37 Was top! Echt een aanrader!
25 sep 2022 om 21:55 Eten om 18:40 besteld en om 21:15 pas het eten gekregen was ook nog eens een koud en het was bijna klaar en na 15 min gebeld dat ze een soort kip niet meer hadden en bij de deur verteld dat ze het druk hadden…. Ik ga hier nooit meer bestellen
25 sep 2022 om 20:11 Bestelling na 2,5 uur pas. Verkeerde beleg op Bara die ook nog eens smakeloos was. Smakeloze roti, geen gekookt ei. Proef amper masala, geen zout of kruiden in aardappel en kousenband , kip nog een klein beetje smaak, verkeerde sambal. Nooit meer.
11 sep 2022 om 21:37 Snellere levering dan werd aangegeven en het eten : delicious :) Bezorger ook erg vriendelijk, gewoonweg top!!
11 sep 2022 om 19:52 Prima eten. Vriendelijke bezorger
10 sep 2022 om 1:33 Gemakkelijk te bestellen; Het eten was op de gevraagde tijd geleverd, was echt heel lekker en de bezorger was heel vriendelijk.
7 sep 2022 om 21:47 Echt goed eten
2 sep 2022 om 18:00 Uitermate lekker.....iedereen heeft er van gegeten...de lucht alleen al worden we hier helemaal gek van de honger hahah Maar als je dan de 1e hap neemt.proef je de liefde erbij..echt super lekker